Kontorrengøring

Lad os klare din kontorrengøring

Det er vigtigt at indeklimaet er frisk og støvfrit. Hvis ikke der bliver gjort rent løbende, kan det medføre et dårligt indeklima. Det kan betyde at medarbejderne oftere bliver syge og generelt utilpasse. Vi tilbyder Koldings nok bedste kontorrengøring. Vi har mange års erfaring og har kompetencerne til at varetage en hver kontorrengøringsopgave. Kontakt os allerede i dag og få gratis rådgivning og/eller et uforpligtende tilbud.

Kontorrengøring Kolding

Vi holder til i Kolding men kører gerne til hele trekantområdet i Jylland. Vi har gennem årene stået for mange kontorrengøringer, og vores kunder har givet os 5 ud af 5 stjerner. Vi forsøger altid at forbedre os og vi sørger altid for, at vores personale er up-to-date, på de nyeste metoder og teknikker.

Vigtigst af alt, så sørger vi for en super god service og kommunikation mellem os og vores kunder. Det er essentielt for et godt samarbejde. Vi går altid ud i alle kroge og rengøre, da vi ved hvor vigtigt det er at få det hele med. Ligger det bare i hjørnerne og hober sig op, kan det blive farligt for medarbejdernes helbred.

Rene kontorer er lig med glade og velfungerende medarbejdere

Støvede og beskidte lokaler, møbler, toiletter, osv. er ikke motiverende for medarbejderne. Det er derfor vigtigt at vælge et firma der rengør ordentligt. Vi hos RenKolding går altid efter at levere det ypperste
resultat for vores kunder. Er du den næste? Kontakt os i dag og hør hvorfor vi skal være dit faste rengøringsfirma.

Effektiv og grundig kontorrengøring

Vores personale er oplært i at gøre det hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi vælger vores medarbejdere med stor omhu da vi har et ry vi gerne vil bevare. Derfor er medarbejderne nøje udvalgt, så vi kan garantere den samme høje standart ved vores kontorrengøring. Skulle der imod forventning opstå komplikationer, så kontakt os så finder vi en løsning.
Kontorrengøring er en af vores specialer med mange års erfaring. Vi tilbyder service til både større og mindre virksomheder. Vi er fleksible og justerer en rengøringsplan lige efter jeres ønsker.

Vi mener, at grundighed er det allervigtigste. Når det kommer til kontorrengøring, så I kan regne med at møde et skinnende rengjort kontormiljø hver eneste dag ved at booke os.

Vi tilbyder en bred vifte af opgaver inden for kontorrengøring. Vores rengøring kan indeholde blandt andet:

  • Støvsugning og gulvvask
  • Rengøring af toiletter og køkkener
  • Aftørring af borde og overflader
  • Aftørring af vindueskarme
  • Rengøring af dørgreb samt pletter omkring
  • Tømning af skraldeposer
  • Indvendig rengøring af køleskab
  • Afkalkning af toiletter

Inkluderer blandt andet rengøring af omklædningsrum, trapper, indgange.

Vi tilbyder også vask af håndklæder.

Hvad koster kontorrengøring?

Der er flere faktorer der spiller ind. Størrelsen på opgaven, komplikationerne, grundigheden mm. Heldigvis klarer vi alle former for kontorrengøring.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os på tlf. (+45) 50 16 41 84 eller på mail: info@renkoldning.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar.

Kontakt RenKolding

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores rengøringstjenester.

Vi står klar til at gøre rent for dig!