Rengøring af sportshal

Rengøring af sportshaller

RenKolding er et erfarent og professionelt rengøringsfirma, som er klar til at varetage rengøringen af sportshallen. Vi har over 12 års erfaring inden for rengøringsbranchen og har løst mange opgaver for erhvervskunder – sportshaller og omklædningsrumm er heller ikke en ny opgave for os.

Vi har erfaringen, ekspertisen og udstyret til rengøring af sportshal, bl.a. gulvvaskemaskine – vi klarer rengøringen af alle store gulvarealer, uanset hvor beskidt og snavset gulvet er.

Hvad koster det?

Når du bestiller rengøring fra RenKolding kan du altid være sikker på høj kvalitet. Høj kvalitet er dog ikke ens betydende med en høj pris. Vi prøver altid på at give en konkurrencedygtig pris, som begge parter finder fordelagtig. Så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag for et tilbud

Lyder vores rengøring som en løsning for dig eller dit firma, så kontakt os i dag. Enten ved at udfylde kontaktformularen, skrive en mail på info@renkolding.dk eller ring til os på 50 16 41 84. Så finder vi en løsning der passer jer.

Kontakt RenKolding

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores rengøringstjenester.

Vi står klar til at gøre rent for dig!