Rengøring af lægeklinikker

Lægeklinikker

Hos RenKolding forstår vi betydningen af at opretholde et rent og hygiejnisk miljø i lægeklinikken. Renlighedsniveau handler ikke kun om udseende; det påvirker både patienternes og personalets sundhed og velvære i høj grad. Derfor tilbyder vi rengøringsløsninger, der er specielt designet til at imødekomme jeres behov.

Vores team består af professionelle og erfarne medarbejdere, der er grundigt oplært i at håndtere de høje hygiejnekrav, der er afgørende for en lægeklinik.

Nogle klinikker har helt bestemte krav, som vi lever op til.

Vi tilbyder en bred vifte af opgaver inden for rengøring af lægeklinikker. Vores rengøring kan blandt andet indeholde:

  • Støvsugning og gulvvask
  • Rengøring af toiletter og køkkener
  • Aftørring af borde og flader
  • Aftørring af vindueskarme
  • Rengøring af dørgreb samt pletter omkring
  • Tømning af skraldeposer
  • Indvendig rengøring af køleskab
  • Afkalkning af toiletter

Inkluderer blandt andet rengøring af omklædningsrum, trapper, indgange.
Vi tilbyder også service for vask af håndklæder.

Hvad koster det?

Når du bestiller rengøring fra RenKolding kan du altid være sikker på høj kvalitet. Høj kvalitet er dog ikke ens betydende med en høj pris. Vi prøver altid på at give en konkurrencedygtig pris, som begge parter finder fordelagtig. Så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag for et tilbud

Lyder vores rengøring som en løsning for dig eller dit firma, så kontakt os i dag. Enten ved at udfylde kontaktformularen, skrive en mail på info@renkolding.dk eller ring til os på (+45) 50 16 41 84. Så finder vi en løsning der passer jer.

Kontakt RenKolding

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores rengøringstjenester.

Vi står klar til at gøre rent for dig!