Rengøring af byggepladser

Byggepladser

Vi vil gerne hjælpe med at lette hverdagen på byggepladsen, og varetage alle de besværlige rengørings- og vedligeholdelsesopgaver, der uundgåeligt følger i forbindelse med byggeprojekter.

Vores tjenester omfatter blandt andet:

  • Rengøring af skurvogne, mandskabsvogne og kontorvogne
  • Papirløsninger
  • Håndværkerrengøring.

Vi garanterer en effektiv vedligeholdelse og rengøring af din byggeplads. Efter vores besøg kan I være helt sikre på, at jeres byggeprojekt er skinnede rent, når det skal vises frem.

Hvad koster det?

Når du bestiller rengøring fra RenKolding kan du altid være sikker på høj kvalitet. Høj kvalitet er dog ikke ens betydende med en høj pris. Vi prøver altid på at give en konkurrencedygtig pris, som begge parter finder fordelagtig. Så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag for et tilbud

Lyder vores rengøring som en løsning for dig eller dit firma, så kontakt os i dag. Enten ved at udfylde kontaktformularen, skrive en mail på info@renkolding.dk eller ring til os på (+45) 50 16 41 84. Så finder vi en løsning der passer jer.

Kontakt RenKolding

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores rengøringstjenester.

Vi står klar til at gøre rent for dig!