Om RenKolding

Samvittighedsfulde og ansvarsbevidste rengøringsassistenter

Vi er et team af dygtige og flittige rengøringsassistenter, der altid gør lidt mere ud af rengøringen, end du forventer.

RenKolding = Professionelt og loyalt rengøringsteam
RenKolding blev opstartet i 2012 af Nadina Allison, en passioneret og entusiastisk Management Specialist fra Letland. I starten var RenKolding et lille familiefirma med kun to medarbejdere, men i dag er det vokset til en mellemstor virksomhed med et professionelt, internationalt rengøringsteam, der altid gør rent til punkt og prikke. 

For Nadina er det meget vigtigt, at der er et godt arbejdsmiljø med en god sundhedstilstand for medarbejderne. Derfor har RenKolding hele tiden fokus på medarbejderudvikling og optimering af arbejdsprocessen.

Mere end bare et rengøringsfirma
Vi har altid god kontakt med alle vores kunder, hvor flere af dem har været hos os i mere end 7 år. Vores fokus er at lave en rengøringsplan, som passer direkte til kundens behov og budget. Vores opmærksomhed er altid på hvert et ønske og hver en detalje, da vi først er tilfredse, når kunden er tilfreds!

Erhvervsansvarsforsikring og ren straffeattest samt overenskomstmæssige forhold kan til enhver tid dokumenteres.

RenKoldings rengøringsteam er altid klar til at udføre daglige hoved- eller akutrengøring, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med vores rengøringsydelser!

Nogle af vores referencer