Rengøring af AirBnB udlejningshuse/lejligheder og sommerhuse

Rengøring af udlejningshuse og sommerhuse

Har du en udlejningsejendom og har brug for hjælp til at holde den ren og pæn? Du er kommet det rette sted – vi kan hjælpe dig.
Vi har stor erfaring med både hovedrengøring og almindelig rengøring mellem gæsterne. Vi gør ikke kun rent – men vi sørger for, at alt er klar til den næste gæst – vi tjekker og påfylder alt muligt efter aftalen – toiletpapir, skiftning af håndklæde, påfylder sæbe og kaffe, skifter sengetøj og rapporterer til udlejer, hvis der er noget, som han skal vide.

Hvad koster det?

Når du bestiller rengøring fra RenKolding kan du altid være sikker på høj kvalitet. Høj kvalitet er dog ikke ens betydende med en høj pris. Vi prøver altid på at give en konkurrencedygtig pris, som begge parter finder fordelagtig. Så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag for et tilbud

Lyder vores rengøring som en løsning for dig eller dit firma, så kontakt os i dag. Enten ved at udfylde kontaktformularen, skrive en mail på info@renkolding.dk eller ring til os på (+45) 50 16 41 84. Så finder vi en løsning der passer jer.

Kontakt RenKolding

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores rengøringstjenester.

Vi står klar til at gøre rent for dig!